Conferință națională - Centrul de Evaluare și Analize Educaționale

Se dă un pic de curiozitate, ceva pasiune și multă dăruire. Asupra lor acționează o forță puternică, numită investigație. Determinați în cât timp elevii din România vor fi recuceriți de științele exacte.
Și ție ti se pare imposibil să iubești științele? Vino alături de noi, vineri, 24 noiembrie 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, să faci parte din cei care pot schimba perspectiva din care privim științele, alături de profesori, elevi, autorități, parteneri, experți și reprezentanți ai companiilor.
Vom fi acolo peste 100 de oameni, cu povești, exemple de bune practici și studii de caz, o privire de ansamblu asupra politicilor în educație la nivel european și, mai ales, ce se întâmplă în România acum și ce avem de făcut de aici înainte.
Și pentru că avem multe de făcut, însă echipa noastră este mică, avem nevoie de tine, să ne ajuți cu organizarea unui astfel de eveniment. Vei avea astfel ocazia să înveți cum să organizezi o conferință, cum să gestionezi activități ce țin de logistică și sett-up sală, vei face parte din comitetul de întâmpinare a invitaților și vei oferi suport în ziua evenimentului.
La final, vom afla împreună în cât timp vor fi recuceriți de științele exacte elevii din România.
Te așteptăm în echipa de organizare. Primim aplicații până pe 8.11.2017.
Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră, vizitează www.ceae.ro