Green Education 2017

Proiectul are ca scop dezvoltarea unui program de educație în pădure pentru copii de 3-6 ani.
Obiectivele prin care vom atinge acest scop sunt: dezvoltarea unui set de cunoștințe, abilități și atitudini necesare pentru educația în pădure, pentru un număr de 8 tineri, pe o perioadă de 7 luni; dezvoltarea unui model de eveniment educațional pentru copii de 3-6 ani; dezvoltarea echipei organizaționale.

Voluntarul are oportunitatea de a derula activități atât individual cât și în echipă. Pe durata stagiului vor exista oportunități de formare continua prin ateliere, seminare locale, job shadowing. Spijinul voluntarilor în interiorul organizației se realizează prin sesiuni de dezvoltare personală, consiliere, feeb-back și susținere. Din exteriorul organizației, voluntarii vor beneficia de îndrumarea și sprijinul unui mentor.

Pe durata stagiului de voluntariat, beneficiarii vor avea posibilitatea de concepe, dezvolta, organiza și facilita proiecte de animație socio-educativă și socio-culturală, de a crea contexte de învățare conforme cu viziunea, misiunea, valorile și principiile Asociației Green School.