Voluntariat la Teach for Romania

Teach for Romania recrutează voluntari în departamentul de operațiuni. Vezi mai jos detalii despre evenimente și roluri:

Evenimente pe parcursul anului

Pe parcursul anului, organizăm training-uri pentru profesorii din program, evenimente de fundraising și o conferință anuală:
  • MAI 2018: ateliere pentru directorii din școlile partenere Teach for Romania
  • IUNIE 2018: Conferința de alumnizare a profesorilor din generația a III-a, care au încheiat cei 2 ani de predare
  • NOIEMBRIE 2018: Conferința anuală a organizației este un eveniment de celebrare și reunește participanți din toate palierele educației, oameni ce își dedică timpul și energia transformării viitorului.
  • Ediția de anul trecut: http://teachforromania.org/educatia-rescrie-povestea/
Academia de vară
Una din cele mai importante etape ale acestui proces de pregătire este organizarea, în perioada verii, a Academiei de Leadership și Pedagogie Teach for Romania, 2018, cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică inițială din România, prin care pregătim profesorii acceptați în program ca viitori lideri în comunitățile vulnerabile.
Academia va avea loc în perioada 30 iunie-13 august 2018 și este împărțită în:
  • Perioada de pregătire teoretică: 30 iunie– 21 iulie, în București
  • Perioada de practică: 22 iulie – 13 august, într-o școală parteneră dintr-o comunitate rurală care va fi aleasă ulterior.
Pe toată durata Academiei, participanții și echipa de organizare locuiesc, învață și experimentează împreună filosofia Teach for Romania despre educație.
Vara asta, fii voluntar în echipa de organizare a Academiei de Leadership și Pedagogie!

Ediția de anul trecut: http://teachforromania.org/tag/academia-de-leadership-si-pedagogie-2017/

Și tu poți face parte din povestea noastră, devenind voluntar! Am gândit pentru tine un program de voluntariat prin care să crești autentic, în timp ce înveți lucruri noi și acumulezi cunoștințe și aptitudini prețioase. Te așteptăm alături de noi în departamentul de Operațiuni!

Aplică completând formularul de aici: https://teachforromania.typeform.com/to/JcrPQ9

Procesul de selecție pentru aceste roluri constă în:
•Completarea formularului;
•Interviu la sediul nostru.

În perioada 10-24 aprilie 2018 vor avea loc interviurile la sediul Asociației Teach for Romania (Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6A, Intrarea C, Parter, București).

La începutul lunii mai vom organiza o întâlnire de cunoaștere și de onbording pentru toți voluntarii selectați (data provizorie: 7 mai 2018).

​Dacă ai întrebări suplimentare, scrie-i colegei noastre, Anamaria Sabou -Operations Coordinator pe adresa: anamaria.sabou@teachforromania.ro.